Monday, April 6, 2015

10 фраз, які не залишать байдужим нікого з ваших клієнтів

У клієнтському бізнесі спілкування як в усному, так і в письмовому вигляді відіграє дуже важливу роль. Деякі слова можуть звучати непрофесійно, інші - бути занадто незрозумілими для клієнта.

Щоб справити враження на клієнта, вам немає необхідності вивчати енциклопедичний словник. Необхідно знайти баланс між професійними виразами і звичайною мовою. Також варто звернути увагу на ряд слів і фраз, які привертають увагу клієнта і виробляють на нього хороше враження.
Співпраця

Якщо ви зацікавлені в довгостроковому співробітництві, а не просто в одноразової продажу товарів і послуг, дайте клієнту зрозуміти, що це взаємовигідно. При постійній співпраці протягом всього процесу взаємодії обидві сторони будуть почувати себе набагато комфортніше.
Цінна пропозиція

Для стимулювання кого-небудь будувати з вами бізнес ви повинні показати, яку цінність для цієї людини несе дану пропозицію.
Мета

Наявність чіткого переліку завдань спрощує роботу. Крім того, клієнт впевнений в тому, що ви чітко працюєте саме над дійсно необхідними речами.
Переваги

Протягом усього процесу взаємодії з клієнтами акцентуйте увагу на перевагах, які вони отримають, працюючи з вами.
Рекомендація

Працюючи з клієнтами, ви повинні бути хорошим фахівцем у своїй галузі. Тому не бійтеся пропонувати свій досвід і рекомендації, адже таким чином ви підтверджуєте свою репутацію експерта . Ви зможете домогтися більшої лояльності і побудувати довірчі відносини з замовниками.
KPI

Ключові показники ефективності використовуються для вимірювання успішності вашої діяльності. Замовник повинен розуміти, що ваш продукт або послуга дійсно приносять йому користь.
ROI

У кінцевому рахунку клієнт піклується про повернення вкладених інвестицій. Тому йому важливо знати, що ж він отримає за свої гроші.
Масштабованість

При довгострокових відносинах потреби клієнта з часом швидше за все будуть змінюватися. Це означає, що характер вашої роботи теж повинен змінюватися і розвиватися з часом, що додає впевненості у співпраці з вами.
Аналіз трендів

Обізнаність щодо останніх тенденцій дозволяє завжди бути в курсі змін і нових віянь у галузі. Це робить роботу більш ефективною.
Можливості

Час від часу будь-який підприємець стикається з певними складнощами і проблемами. Ви ж повинні дивитися на них як на можливості для зростання та впровадження інновацій. Дайте своїм клієнтам зрозуміти, що навіть у важкі часи ви в змозі вирішити виниклі на вашому шляху проблеми.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru