Sunday, April 5, 2015

Відеоконтент як перспективний рекламний канал для бізнесу

Неможливо назвати рекламні канали або маркетинговий інструмент, які були б на 100% ефективними для будь-якого виду бізнесу. Завжди потрібно враховувати індивідуальну специфіку і можливості - вони і визначають найбільш ефективні напрямки розвитку та залучення клієнтів.

Більше 2/3 зарубіжних маркетологів вже зараз вважають відеомаркетінга одним з головних рекламних каналів для бізнесу, пов'язаного з онлайном, і, безсумнівно, його важливість зростатиме в найближчому майбутньому.

Якщо вас цікавить, яке відео краще створювати для свого бізнесу, рекомендуємо вам почитати цю статтю . А зараз давайте наведемо трохи статистики.

    Частка користувачів з мобільних пристроїв в Рунеті перевищила планку в 20% і повільно, але впевнено наближається до третини всієї аудиторії по сайтах в середньому. А відео є одним з найбільш зручних форматів рекламного контента для трансляції на мобільних.
    Щоденна кількість переглядів відеороликів на YouTube перевищує цифру в 4 мільярди.
    Щомісяця цей відеохостинг відвідує понад мільярд користувачів! Сумарна аудиторія користувачів Рунету, які переглядають відео на Youtube, складає більше 60 мільйонів користувачів. Аудиторія відео Вконтакте - більше 40 мільйонів користувачів.
    Відеоролики на YouTube так чи інакше переглядає 87% всіх користувачів в Рунеті. Середньостатистичний користувач переглядає більше 5 годин відео на місяць.
    Саме розміщення відео на YouTube - абсолютно безкоштовно. А значить, навчившись створювати якісний і корисний для користувача контент, ви отримаєте практично безкоштовний в плані залучення аудиторії рекламний канал.
    Якщо ваше відео з певної теми є одним з небагатьох, шанси появи його в пошуковій видачі Google дуже високі. При цьому немає необхідності в будь-яких зворотних посиланнях .
    Ви можете розміщувати створений відеоконтент на самих різних майданчиках - від YouTube та інших місць для розміщення відеофайлів до сайтів, соціальних мереж і різних спільнот.
    Більше 40% всього відеоконтенту на YouTube проглядається користувачами на мобільних гаджетах - смартфонах і планшетах.

Цікаве нововведення з'явилося і в пошуку Google. Якщо алгоритми пошукової системи вважають, що саме відео є найкращою відповіддю на ваш пошуковий запит, першим рядком в пошуковій видачі буде особливим чином оформлений сниппет з посиланням на відповідний відеоролик.

Інвестиції у створення відео можуть окупитися навіть з одного вдалого ролика, якщо популярність його буде високою, а поширення придбає вірусний характер. Якщо говорити про застосування відеомаркетінга по відношенню до інтернет-магазинів, то вже є чимало прикладів в Рунеті і Уанеті.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru