Monday, April 6, 2015

Яким повинен бути якісний сайт в 2015 році?

Вже минув час, коли вислів «робіть сайти для людей» сприймалося як всього лише загальна рекомендація. Тепер це обов'язкова вимога, без якого ваш сайт - блог це або інтернет-магазин - ніколи не стане популярним і відвідуваним. Позиції в пошуку будуть далеко за 50+, а вся аудиторія складатиметься з вас і випадкових відвідувачів, яких можна перерахувати по пальцях.

У 2015-му році, щоб створити дійсно якісний, відвідуваний і комерційно успішний сайт, необхідно звертати увагу на наступні моменти.
Content is King

Контент-маркетинг для сайта
Твердження стало як ніколи актуальним, адже тепер просувати сторінку з неякісним контентом - просто нелогічно. Топа вам не бачити як своїх вух, і закупівля посилань не допоможе, тільки бюджети на вітер зіллє. Статті повинні розкривати проблему і відповідати запитам відвідувача , бути добре відформатовані і при необхідності включати мультимедійні матеріали - фото, інфографіку, відео.
Дизайн важливий

Оформление сайта
Раніше над цим ніхто особливо не морочився. Але тепер зі зростанням конкуренції і появою великої кількості нових гравців на ринку зовнішній вигляд сайту є важливим інструментом боротьби за конверсію та продажу. Мінімалізм, плоский стиль, відмова від усього зайвого - все це стало актуальним в 2015 році.
Мобільний трафік

Трафик с мобильных устройств
Кількість таких користувачів зростає шаленими темпами і в деяких тематиках перейшло планку 30% від загальної кількості відвідувачів. Адаптивний дизайн став нагальною необхідністю, якщо ви хочете, щоб вашим сайтом було зручно користуватися і з мобільних гаджетів. Особливо це важливо для інтернет-магазинів, які через незручну і застарілою верстки без адаптивності можуть відчутно втрачати прибуток.
Поведінкові фактори

Пользовательский опыт и удобство
Сюди відносяться такі показники, як перегляди сторінок користувачами, показники відмов, взаємодія у вигляді коментарів, соціальна активність та інші. Вони враховуються пошуковими системами, а їх поліпшення позитивно впливає як на позиції за ключовими словами, так і на рівень конверсії.

Торік пошукові системи остаточно закрили питання посилального спаму і різноманітних накруток. Тепер якісний розвиток сайту - швидкий і більш вигідний шлях, ніж застосування «чорних» методів розкрутки.

Задоволення запитів користувача, який перейшов на сайт, і акцент на юзабіліті мають стати основними цілями власника веб-проекту в 2015 році. Особливо якщо він хоче зробити свій сайт дійсно успішним.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru