Wednesday, April 1, 2015

Як організувати ефективний відеомаркетінга?

Популярність відеоконтенту в онлайні зростає, а це означає, що бізнес отримує відмінні можливості для розвитку за рахунок цього висхідного тренда.

Більшість фахівців вже знають про вражаючих результатах, яких можна досягти при використанні відео в маркетинговій стратегії . Але багато брендів все ще не використовують цей інструмент, і це величезна помилка.

Створення класного ролика може зайняти чимало часу, але ще більше часу піде на те, щоб поширити його і зробити успішним. Якщо ефективний відеомаркетінга є для вас пріоритетом, то наступні сім рад повинні допомогти вам у досягненні поставлених цілей.
Не тільки YouTube

Так, цей сервіс відеохостингу є найбільшим і високовідвідуваний у світі. Але в той же час він далеко не єдиний. Розміщуйте створені ролики на інших сервісах, своєму офіційному, а також партнерських сайтах. Це дозволить збільшити не тільки загальне число переглядів, а й забезпечити переходи зацікавлених людей на ваш сайт.
Заклики до дії

Менеджер відео на YouTube дозволяє з легкістю додати в відеоряд логотип компанії та її номер телефону. Крім того, не менш корисними діями будуть вставка анотації в ролик з проханням підписатися на канал, а також додавання посилання на офіційний сайт в описі.
Розкажіть гарну історію

Це може здаватися банальним, але хороша історія у відео-маркетингу означає не менше, ніж цікавий сюжет для реклами. Історія повинна бути орієнтована на конкретну цільову аудиторію , вона повинна резонувати, а оповідач - розташовувати до себе, вселяти довіру.
Показуйте, а не говорите

Демонстрація продукту або його роботи на відео має набагато більш потужним впливом, ніж просто стаття або фотографії. У цьому плані саме відеоконтент є чудовим засобом для залучення уваги потенційних покупців, їх утримання та переконання.
Зворотній зв'язок

Якщо до викладеному на YouTube або іншому сервісі ролику починають з'являтися коментарі - обов'язково стежте за ними і спілкуйтеся з користувачами. Чим більше взаємодії - тим краще, і зворотний зв'язок може стати ефективним інструментом для комунікації .
Ретельна підготовка

Є багато важливих моментів, які необхідно опрацювати для того, щоб створити дійсно ефективне відео. Це може бути обладнання, декорації, музика і т. Д. Але жоден з них не є більш важливим, ніж сценарій. Він є пунктом «що» при створенні відео, а все інше належить до пункту «як».

Ось деякі питання, на які необхідно відповісти в процесі роботи над сценарієм:

    які ключові теми цікаві вашим потенційним клієнтам;
    яким повинен бути основний посил вашого відео;
    чітко ви визначили переваги, які будуть цікаві вашої аудиторії;
    кажете ви мовою, доступному для розуміння клієнта.

Формат, структура і стиль

Термін «корпоративне відео» був актуальний кілька років тому, коли всі відеоролики були між собою схожі, але зараз це не має сенсу. Сьогодні існує маса різних стилів і форматів відео і десятки способів, як виробити ефективний відеомаркетінга для просування бренду . Досить подивитися на промо-ролики Apple або інших відомих компаній, щоб зрозуміти, що формат подачі вирішує.

Якщо ви поки тільки придивляєтеся до такого напрямку, як відеомаркетінга, то зараз саме час, щоб почати роботу. Визначте цілі, яких необхідно досягти, і скористайтеся цими порадами, щоб досягти успіху.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru