Sunday, April 5, 2015

Секрети SMS-маркетингу для інтернет-магазину

Сьогодні SMS-маркетинг став одним з невід'ємних інструментів інтернет-маркетингу і показує досить високі показники ефективності. Однак, це досить складний інструмент з тонкою гранню між власне маркетингом і спамом.

Для того, щоб ваші SMS-розсилки були максимально ефективними і приносили тільки користь для інтернет-магазину, ми вирішили розповісти вам про деякі секрети, які використовують досвідчені маркетологи.

Почнемо з визначення. SMS-маркетинг є інструментом для зв'язку з клієнтами за допомогою їхніх мобільних телефонів. Так, ви можете відправляти їм повідомлення з інформацією про майбутні акції та очікуваних новинках, повідомлення зі статусом доставки товарів, різні опитування і багато іншого. А для того, щоб ваші розсилки не стає нав'язливими і надокучливими, а також допомагали приносити дохід і приводити нових клієнтів в інтернет-магазин, дотримуйтесь порад, наведеним нижче.
Залучення уваги

У першу чергу, вам необхідно побудувати грамотний діалог з вашими клієнтами і зробити так, щоб вони стали постійними покупцями. Для цього вам необхідно зібрати базу номерів. Наприклад, ви зможете використовувати для збору номерів обов'язкове для заповнення поле при замовленні товару із зазначенням мобільного для прозвона операторів для підтвердження замовлення або, приміром, для розсилки повідомлень про статус доставки товарів.

Це одночасно продемонструє і вашу турботу про зручність клієнтів і дозволить вам без особливих зусиль зібрати власну базу номерів клієнтів.
Несподівані розпродажі

Постійним клієнтам завжди приємно отримувати бонуси і переваги за те, що вони вибрали саме ваш магазин і надали вам особисті дані. Тому їх варто любити і завжди попереджати заздалегідь про майбутні акції та сезонні знижки , де вони зможуть в першу чергу вибрати самі «смачні» пропозиції.

Наприклад, влаштовуючи акцію в інтернет-магазині, можна зробити попередню розсилку постійним клієнтам за кілька тижнів і розповісти їм про те, що незабаром їх чекає сюрприз. Пізніше, вже безпосередньо перед самим початком акції, варто повторити розсилку з нагадуванням.

У тексті повідомлення завжди вказуйте на те, що це ексклюзивні варіанти і пропозиції тільки для постійних клієнтів, які будуть обслуговуватися в першу чергу.

А ще, не забувайте нагадати покупцям, що акція незабаром закінчитися, і у них залишається останній шанс купити заповітний товар на вигідних умовах.
Приємні бонуси

Крім цього, всі люблять усі та купують не самі товари, а можливості, які можуть дати ці придбання.

Тому, якщо ви наприклад, займаєтеся продажем шаблонів і у вашого інетнрет-магазину велика база клієнтів, ви завжди можете порадувати їх безкоштовними шаблонами , які будуть корисні для кожного з них. От і все, сподіваємося, що представлені вище поради допоможуть вам в ефективному розвитку інтернет-магазину і збільшенні прибутку.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru