Wednesday, April 1, 2015

Ретаргетінг Вконтакте і Facebook

На нашому блозі вже була стаття з описом технології ретаргетінга , її особливостей і переваг. Якщо в двох словах, то суть технології в тому, що банери показуються аудиторії, яка одного разу вже відвідувала ваш сайт. Це дозволяє утримати потенційних покупців і конвертувати їх в клієнтів або ж підвищити відсоток повторних замовлень в інтернет-магазині.

Цей інструмент інтернет-маркетингу довів свою ефективність, і слідом за системами контекстної реклами можливість його використання з'явилася також у соціальних мережах. Для Рунета найбільшими такими майданчиками є Вконтакте і Facebook.
Ремаркетинг Вконтакте

Тут робота починається зі створення групи відвідувачів, для якої буде транслюватися реклама:

Потім за допомогою перемикача-чекбокса потрібно вибрати, звідки ми будемо брати контакти аудиторії. Можна або завантажити файл зі списком телефонів, поштових скриньок, ідентифікаторів Вконтакте, або ж встановити на свій сайт спеціальний код, який збиратиме потрібну інформацію. Тобто відстежувати тих користувачів ВК, які відвідали ваш сайт:

Якщо ви вибрали другий варіант, потрібно буде ввести URL-адресу сайту, після чого натискаємо кнопку «Створити групу» і отримуємо код для вставки на сайт:

Все, після того, як ви інтегруєте його в свій сайт або окрему сторінку сайту, ретаргетінг Вконтакте почне працювати.

Схема налаштування ретаргетінга в Facebook має схожий алгоритм:

    переходимо на вкладку «Ваша реклама»;
    натискаємо на «Аудиторії»;
    і натискаємо «Створити аудиторію».

Потім вибираємо необхідний пункт із запропонованих варіантів:

І вставляємо на сайт або окрему сторінку автоматично генерований HTML-код .

Таким чином, функціонал ретаргетінга Вконтакте і Facebook можна використовувати в якості ефективного інструменту для залучення уваги відвідувачів, які побували на сайті, але не зробили покупку і є потенційними клієнтами.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru