Friday, April 3, 2015

Конкурси в соціальних мережах та ідеї для них

Соціальні медіа є відмінним інструментом для підвищення впізнаваності бренду, а в деяких випадках - навіть джерелом постійних продажів. Для того, щоб інтеграція з соціалки приносила вашому бізнесу користь, необхідно підтримувати інтерес з боку користувачів і стимулювати їх активність. Одним з кращих і перевірених способів це зробити є проведення різноманітних конкурсів.

Ми дамо вам практичні поради, як провести конкурс в соціальних мережах так, щоб він запам'ятався користувачам і приніс користь компанії. Отже, щоб акція пройшла добре, продумайте наступні моменти:

    чітко визначте цільову аудиторію;
    поставте вимірні цілі, для досягнення яких організовується конкурс;
    визначитеся з форматом ( генерація контенту , визначена активність і т. п.);
    сформуйте правила участі та огласите, якими будуть призи;
    розкажіть про свій конкурс на сайті і в інших групах;
    робіть все так, щоб конкурс асоціювався саме з вашим бізнесом;
    тривалість акції повинна бути невеликою, одна-два тижні;
    використовуйте рекламні можливості платформи для залучення нових учасників.

Звичайно, ретельно продумати всі моменти, в принципі, неможливо, тому що багато чого залежить саме від активності аудиторії, а не від організатора. Тому отримати необхідний досвід можна тільки шляхом проведення експериментів на практиці.

Не менш важливу роль відіграє і сама ідея, яка лежить в основі заходи. Давайте розглянемо деякі цікаві ідеї для конкурсів у соціальних мережах, які ви можете використовувати для себе, адаптувавши в разі потреби.

Призи за лайки і «share» . Наприклад, можна встановити в правилах, що приз отримає кожен сотий лайк і кожне расшаріваніє під певним номером.

Фото з брендом / товаром. "Зробіть фотографію з логотипом нашого бренду або товару, і найвинахідливіші отримають цінні призи!"

Придумайте підпис. "Придумайте свій варіант підпису або слогана до цієї фотографії, і ми виберемо найцікавіші".

Креативне застосування. "Придумайте новий спосіб використання нашого продукту і отримаєте винагороду від компанії".

Особистий досвід. "Розкажіть, як ви використовуєте наш продукт в повсякденному житті і в чому він вам допомагає".

Знижка за дію. "Зробіть репост цього запису зі своїм коментарем і отримаєте певний% знижки на наш товар".

Квест. "Назвіть автора мелодії, яка грала на 37-й хвилині фільму« Місія нездійсненна ».

Один день з життя. "Розкажіть, чим ви займалися на минулих вихідних, і найцікавіші історії отримають приз. Додайте до коментарів фото ".

Лояльність. "Розкажіть, за що ви любите наш продукт / послугу і як він допомагає вам в особистому житті або роботі".

Шлях до досконалості. "Розкажіть, що б ви хотіли змінити у своєму житті і що вам для цього потрібно. Найцікавіші історії визначить журі ".

Колективний розум. Запропонуйте учасникам спільноти придумати щось корисне - наприклад, слоган, логотип, ідею для нового заходу.

Список бажань. "Сфотографуйте з продуктом компанії і в підписі до фото напишіть, що б ви хотіли отримати в подарунок від нас".

Вгадай, що це. Розміщуємо на стіні групи розмите фото якогось предмета чи об'єкта, після чого просимо учасника вгадати, що це. Той, хто першим дасть правильну відповідь, і отримає приз.

Як бачите, ідей можна придумати дійсно дуже багато, і чим різноманітніше й цікавіше для користувачів вони будуть, тим більше буде активність учасників.

А які у вас є цікаві ідеї конкурсів для соціалок?

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru