Monday, April 6, 2015

«Додати оборотів» - використовуємо маркетинг для збільшення прибутку

Книги Ігоря Манна завжди подобалися мені своєю конкретикою і легкістю сприйняття. Не знаю, як у автора виходить, але мені здається, що пояснити принципи і прийоми маркетингу він може будь-кому. Навіть людині, яка стикається з цією областю вперше.

Я вдячний видавництву «Push Books» за те, що дали мені можливість почитати нову книгу, написану Ігорем Манном та Ганною Турусиной, під назвою «Додати оборотів!». Це 200 сторінок практики та ефективного маркетингу, а також 47 перевірених практичних способів збільшення продажів за допомогою маркетингу, які можна застосувати в своєму бізнесі прямо зараз.

Автори книги невимушено і просто описують складні речі. Причому пишуть так, що ви не тільки з легкістю засвоювати інформацію, а й сам процес читання починає приносити вам задоволення.

Особливу увагу акцентується на необхідності роботи з професіоналами, які знають, як шукати точки контакту з клієнтами, утримувати їх, і вміють ефективно працювати з людським фактором. Часом саме заміна неефективного керівника відділу на професіонала своєї справи є єдиним способом збільшити продажі.

Для успішного збільшення прибутку вам потрібно знати що робити, знати як робити і, нарешті, найважливіше умова - взяти і зробити!

До речі, зазначу дещо, що взяв з книги особисто для себе: треба перестати робити ставки виключно на щось одне. Наприклад, залучати клієнтів тільки онлайн-методами. Необхідно постійно комбінувати різні інструменти, адже, працюючи тільки з одними і тими ж каналами, ви весь час будете отримувати одні й ті ж результати.

Наприкінці пушбука «Додати оборотів» ви знайдете додаток, сформований на основі матеріалів книги: 47 маркетингових можливостей для збільшення продажів. Воно стане в нагоді тим, хто віддає перевагу короткі, систематизовані дані.

І обов'язково кілька цитат:

    Навчені і треновані співробітники завжди продають дорожче і більше.

    Хто використовує одні й ті ж інструменти - той отримує одні й ті ж результати.

    Подивіться на свої поточні показники, поставте цілі для кожного з них, змінюйте щось в кращу сторону, дивіться на результат.

    Мало навчитися якомусь навику - важливо оттренировать його. Бажано до автоматизму.

    Зберігайте «кожен чих» клієнта, кожен крок менеджера. Коли-небудь, наприклад, для повернення клієнта або для збільшення обороту по клієнту, вам обов'язково потрібно вся історія роботи з ним.

    Любіть своїх клієнтів. Але робіть це з вигодою для себе.

    Просте і ефективне рішення для збільшення продажів - демонстрація вашого продукту або послуги в дії.

    Якщо ви використовуєте ті ж канали комунікацій, що і ваші конкуренти, ви можете перемогти їх тільки креативом або бюджетом. Набагато цікавіше обійти конкурентів, використовуючи нові канали комунікацій.

Для кого: фахівців з маркетингу, керівників компаній і всіх, хто цікавиться цим напрямком.

Резюме: "Додати оборотів" - коротка, зрозуміла і надзвичайно корисна книга з маркетингу. Одна з кращих, які я читав. Рекомендую!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини school27.ru school2ost.ru sdensoft.ru science-unit.net school39mog.by screamradio.ru pravnavigator.ru school1925-rzn.ru seo-web-analiz.ru serov-stal.ru